середа, 25 травня 2011 10:55

У Швеції вболівальник напав на голкіпера національної збірної

У Швеції вболівальник напав на голкіпера національної збірної

Матч чемпіонату Швеції з футболу між "Мальме" та "Хельсінгборгом" був перерваний через напад уболівальника на воротаря "Хельсінгборга" Пера Ханссона, який в 2011 році дебютував у складі національної команди. Про це повідомляє Associated Press.

На 30-й хвилині матчу "Хельсінгборг" відкрив рахунок - відзначився Рашид Буаузон. Незабаром після цього на поле кинули петарду, яка впала і вибухнула поряд з воротарем. Ханссон став на коліна, схопившись за голову від болю, а уболівальник, який вибіг з трибуни, напав на голкіпера. Фаната вдалося заспокоїти тільки за допомогою поліції, повідомляє Reuters.

Після цього інциденту головний арбітр матчу Стефан Йоханнессон забрав команди з поля, а через 20 хвилин прийняв рішення про скасування гри.

Після дев'яти турів чемпіонату Швеції 2011 року "Хельсінгборг", який набрав 20 очок, лідирує в турнірній таблиці. "Мальме", на рахунку якого 17 очок, посідає друге місце.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції вболівальник напав на голкіпера національної збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі