понеділок, 20 серпня 2012 10:56

"Ювентус" переміг "Мілан" у матчі за "Трофей Берлусконі"

"Ювентус" переміг "Мілан" у матчі за "Трофей Берлусконі"
"Ювентус" виграв "Трофей Луїджі Берлусконі" удесяте ФОТО: juventus.com

Туринський футбольний клуб "Ювентус" здобув перемогу над "Міланом" у матчі щорічного товариського "Трофею Луїджі Берлусконі".

Зустріч, що пройшла в неділю на стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані, завершилася перемогою діючих чемпіонів Італії з рахунком 3:2. У складі переможців забитими м'ячами відзначилися Клаудіо Маркізіо (12-а хвилина), Артуро Відаль (42) і Алессандро Матрі (63). У господарів дубль зробив бразилець Робіньо (9, 77).

"Ювентус" став переможцем турніру, який проводиться з 1991 року, вдесяте. "Трофей Луїджі Берлусконі" був заснований господарем "Мілана" Сільвіо Берлусконі на честь батька. Спочатку суперником міланців кожен рік мав бути переможець Ліги чемпіонів, але з часом традиційним супротивником "Мілана" став інший гранд італійського футболу - "Ювентус".

У першому турі Серії А 26 серпня "Стара синьйора" в рідних стінах зіграє з "Пармою", а "россонері" також вдома приймуть "Сампдорію".

Кубок Берлусконі

Мілан - Ювентус - 2:3 (1:2, 1:1)

Голи: 1:0 - Робіньо (9), 1:1 - Маркізіо (12), 1:2 - Відаль (42), 1:3 - Матрі (65), 2:3 - Робіньо (77, пен).

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" переміг "Мілан" у матчі за "Трофей Берлусконі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі