неділя, 19 серпня 2012 13:24

"Мілан" відмовився від Кака

"Мілан" відмовився від Кака
Кака налякав "Мілан" високою зарплатою ФОТО: sportdialog.ru

"Мілан" відмовився від покупки півзахисника "Реала" Кака. Причиною цьому стали високі вимоги бразильця по зарплаті, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Напередодні віце-президент "Мілана" Адріано Галліані направив на ім'я президента "Реала" Флорентіно Переса лист, в якому говорилося про припинення переговорів.

Нагадаємо, що зарплата Кака в "Реалі" становить близько 10 мільйонів євро на рік. Раніше стало відомо про інтерес до нього з боку "Лос-Анджелес Гелаксі".

Раніше головний тренер "Реала" Жозе Моурінью розповів про можливі кадрові зміни в команді.

"Дуже ймовірно, що хтось прийде в "Реал", а хтось залишить команду. Трансферний ринок буде відкритий для нас до останнього дня. Зараз я думаю не про те, хто піде, а хто залишиться, а про гру з "Валенсією".

Рікарду Карвалью з нами не тренується, на відміну від Кака. З Рікарду ми прийняли таке рішення тому, що я знаю його з того часу, як він був дитиною. Він народжений не для того, щоб бути в когось на заміні. Він занадто хороший гравець, щоб сидіти в запасі.

Після того як він отримав травму, Пепе і Серхіо Рамос грали в центрі оборони ... Думаю, для Карвалью кращим варіантом буде зміна клубу. Якщо гарного варіанта у нього не буде, він залишиться гравцем "Реала".

Минулий сезон був для нас переможним, і ми хочемо його повторити. У нас ті ж почуття, що і рік тому, ми відчуваємо той же тиск, що і тоді - ні більше, ні менше. Нам потрібна перемога", - цитує фахівця AS.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" відмовився від Кака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі