понеділок, 16 березня 2009 09:05

Ювелірна передача Брандао і феєрична перемога "Марселя" (ВІДЕО)

Ювелірна передача Брандао і феєрична перемога "Марселя" (ВІДЕО)

"Марсель" сповна реабілітувався за домашню нічию з "Валансьєнном" в минулому турі, обігравши вчора свого прямого конкурента - ПСЖ, та ще і в гостях, 1:3!

Початок перемозі поклали Брандао і Зенден: екс-"гірняк" п"ятою, по-бразильськи, вивів Зендена наодинці з воротарем господарів, і голландець пробив точно в кут - 0:1. Дуже схоже на один з м"ячів "Шахтаря" у ворота "Дебрецена" у вересні 2005-го: тоді в ролі Брандао виступив Елано, а в ролі Зендена - сам Брандао.

L"Еquipe поставило бразильцеві "сімку"

Старання екс-нападаючого "Шахтаря" були високо оцінені французькими ЗМІ і уболівальниками. Авторитетне видання L"Еquipe поставило бразильцеві "сімку" (вище тільки у Зендена - 8 балів), а в голосуванні на офіційному сайті "Марселя" Брандао тримає за собою другу позицію - лідирує, ясна річ, Зенден з 82% голосів.

Після гостьової перемоги "Марселя" турнірне становище чемпіонату Франції ускладнилося донезмоги - відразу сім команд розташовуються на дистанції в шість очок. Порядок такий: "Ліон" - 53 очки; "Марсель", ПСЖ - 52; "Бордо" - 50; "Тулуза", "Лілль" - 49; "Ренн" - 47. До фінішу залишилося 10 турів, пише terrikon.dn.ua.

ПСЖ - "Марсель" - 1:3 (1:1)

Голи: 0:1 - Зенден (24), 1:1 - Жюлі (43), 1:2 - Коне (55), 1:3 - Сану (61).

ПСЖ: Ландро, Сеара, Сако, Камара, Арман, Макелеле, Клеман, Жюлі, Ротен, Луїндула, Оро.

"Марсель": Манданда, Мірс, Чівеллі, Ілтон, Тайво, Шейру, Вальбуена (Каборе, 74), Сану (Мбамі, 79), Коне (Ньянг, 67), Зенден, Брандао.

Попередження: Чівеллі (26), Сану (28), Брандао (63), Ротен (74).

Видалення: Камара (53).

Зараз ви читаєте новину «Ювелірна передача Брандао і феєрична перемога "Марселя" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі