четвер, 05 березня 2009 10:34

Брандао привів "Марсель" до "вікторії"

Брандао привів "Марсель" до "вікторії"

Рівно 444 хвилини ігрового часу знадобилися екс-форвардові "Шахтаря" Брандао, щоб забити свій перший м"яч у складі "Марселя". Автор переможного голу у ворота "Кана" (1:0) заявив, що зараз він ще далекий від оптимальної форми і сьогоднішнього Бренді уболівальники "Олімпік Марсель" ще не бачили.

- Коли я тільки прийшов було все незрозумілого і незвично. Потихеньку все стає на місця, зокрема повертається швидкість, - розповів бразилець в інтерв"ю LaProvence. - Я не можу оцінити у відсотках свою форму, але це далеко не максимум. Я кожного тижня додаю. Справжнього Брандао ви ще не бачили...

За словами Брандао, його адаптація до життя в Марселі йде добре.

- Клімат мене не дуже турбує, навіть коли тут йде снігопад. В Україні бувало -20, мені не привикати. Я швидко знайшов будинок, він знаходиться не далеко від центру. Мої батьки разом зі мною. Потепліє і я зможу користуватися басейном, - поділився подробицями свого життя Бренді.

Справжнього Брандао ви ще не бачили

Нагадаємо, що в гостьовому матчі чергового туру чемпіонату Франції "Марсель" зустрічався з "Каном". Результат гри вирішив епізод, який відбувся на 66-ій хвилині: Шейру вивів Брандао тет-а-тет з голкіпером "Кана", і бразилець легко і невимушено переграв вартового воріт господарів. 0:1, і провансальці беруть найважливішу перемогу на виїзді.

Після 26 турів "Марсель" має в своєму активі 48 очок і йде третім у турнірній таблиці.

13 січня 2009 року "Шахтар" домовився з ФК "Олімпік" Марсель про трансфер футболіста за 6 млн євро. Окрім Марселя, на Брандао претендували бразильські клуби "Корінтіанс" і "Палмейрас", а також казанський "Рубін".

За матерілами terrikon, sports.ru, gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брандао привів "Марсель" до "вікторії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі