вівторок, 27 січня 2009 10:21

Що думають гравці "Марселя" про Брандао?

Завтра "Марсель" чекає кубковий матч проти "Ліона", і французькі оглядачі вже задаються питанням: чи випустить наставник провансальців Ерік Геретс бразильця Брандао з перших хвилин? Допомогти розібратися в цьому спробували гравці "Марселя", які за два тижні вже встигли скласти про екс-"гірняка" першу думку.

"Я часто знаходжуся поряд з ним, допомагаю всім, чим можу", - говорить співвітчизник Брандао Хілтон. "Він все більше тут освоюється, і тренер йому довіряє. У "Марселі" всім новачкам непросто, оскільки з перших же днів ти повинен показувати все, на що здатний. Але Брандао 28 років, і у нього є досвід".

"Він дуже непогано діє на землі, а також може бути корисний на другому поверсі", - вважає Боло Зенден. Брандао вже встиг забити м"яч в товариській грі кілька днів тому і цим виграв декілька очок в очах свого тренера Еріка Геретса.

"Адаптація наших двох новачків - Брандао і Вільтора - поки проходить ідеально. Звичайно, роботи ще повно, нам потрібно довести комбінації до автоматизму. Але я відчуваю, що наші новобранці поважають свою нову команду як на полі, так і поза ним - і мене це дуже тішить. Брандао дуже хороший в цьому відношенні. Можливо, матч з "Ліоном" він почне з перших хвилин - це я ще до середи обдумаю", - заявив Ерік Геретс.

Немов рочувши слова наставника, Брандао був дуже активний в двосторонній грі, забивши гол і замучивши своєю невгамовністю захисників Сівелью і Родрігеса. "Його не так-то просто налякати. У нього є те, що бракує іншим нашим форвардам, плюс він дуже працездатний", - говорить албанський легіонер "Марселя" Лорік Цана.

По приїзду в "Олімпік", Брандао привселюдно заявив, що в найближчі чотири місяці він покаже всі свої найкращі якості. Що ж, відмінний шанс заробити собі репутацію може представитися вже завтра, коли доведеться зіткнутися із захисними редутами "Ліона" в особі Кріса і Бумсонга...

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Що думають гравці "Марселя" про Брандао?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі