пʼятниця, 14 липня 2023 15:06

Усик хоче поборотися з Ф'юрі: пояси не важливі

Усик хоче поборотися з Ф'юрі: пояси не важливі
Олександр Усик сподівається на бій з Тайсоном Ф'юрі. Фото: eastnews.ua

Боксер Олександр Усик сподівається провести бій з британським володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Їхня зустріч раніше зірвалася, повідомляє Boxing Scene.

Усик вважає, що бій проти Ф'юрі став би історичною подією. Це мотивує його більше, ніж шанс відібрати чемпіонський пояс британця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери беруть ставки на бій Усика з Дюбуа: хто фаворит

"Він гарний, він смішний. Я взагалі про нього не думаю, мені просто потрібно зустрітися з ним на рингу. Мене більше навіть не хвилює пояс. Мені потрібен він, мені потрібен він. Титул WBC – це лише невелика додаткова мотивація, але людям і вболівальникам просто потрібно бачити, як ми б'ємось. Нам потрібно битися, нам потрібно битися. Люди говоритимуть про цей бій 20, 30, 40 років, тому нам потрібно битись", – сказав Усик.

Чемпіонський поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня у Вроцлаві на Tarczynski Arena. Про це повідомив промоутер українського боксера Олександр Красюк.

Транслятором бою стане TNT Sports. Це буде перший бій PPV у 2023 році для компанії, яка раніше була відома під назвою BT Sport.

Зараз ви читаєте новину «Усик хоче поборотися з Ф'юрі: пояси не важливі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі