понеділок, 23 березня 2009 13:57

Ющенко викликав Тимошенко на килим, відзвітувати про Євро-2012

Ющенко викликав Тимошенко на килим, відзвітувати про Євро-2012
Сьогодні закінчується 20-денний термін, в який уряд повинен був розробити та схвалити комплексний план заходів на 2009 рік по підготовці до проведення фінальних матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Таке доручення уряду 2 березня дав Президент України Віктор Ющенко.

У лютому, знаходячись з візитом в Україні, генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор неоднозначно сказав про хід підготовки міст України до проведення Євро-2012.

Зокрема, він сказав, що задоволений прогресом, якого вдалося досягти під час реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві.

Перебуваючи в Харкові, Д.Тейлор заявив, що вражений і самим Харковом, і тією підготовкою, яку сьогодні демонструють "як єдина згуртована команда" міська та обласна влада. За словами генсека УЄФА, він не сумнівається також у тому, що і Дніпропетровськ буде серед чотирьох українських міст, які прийматимуть Євро-2012. А ось в Одесі генеральний секретар УЄФА виказав своє незадоволення низьким темпам реконструкції стадіону "Чорноморець".

Підготовку Львова представники УЄФА оцінили стримано, відзначивши, що насамперед Львову потрібно побудувати стадіон, інакше матчів Євро-2012 у місті не побачать.

8 травня УЄФА назве вісім з дванадцяти міст, які зараз претендують на проведення європейського форуму. Від України це Київ, Львів, Дніпропетровськ, Одеса, Харків і Донецьк, від Польщі - Варшава, Гданськ, Познань, Вроцлав, Краків і Хожув.

liga.net, champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко викликав Тимошенко на килим, відзвітувати про Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі