вівторок, 01 вересня 2009 10:31

US Open. Кутузова та Коритцева виграли лише п"ять геймів на двох

US Open. Кутузова та Коритцева виграли лише п"ять геймів на двох

Одеситка Вікторія Кутузова без шансів поступилась у двох сетах переможниці Відкритого чемпіонату США у 2005-у році Кім Клійстерс. Прикро, та за всю гру наша тенісистка зуміла взяти всього два гейми, по одному в кожному сеті. А перше очко вона взагалі виграла тільки у 6-у геймі.

Таким чином, Вікторія, зігравши лише один матч, покидає корти Нью-Йорка.

Услід за Вікторією Кутузовою зі змагань в одиночному розряді US Open вибула й Марія Коритцева.

Наша тенісистка не змогла нічого протиставити 59-у номеру світового рейтингу Марії Кириленко. Росіянка дуже впевнено розібралась з харків"янкою у двох сетах. Лише початок гри пройшов у рівній боротьбі, коли після перших 4-х геймів рахунок був рівним - 2:2. Однак далі перевага була повністю на боці Кириленко, яка взяла підряд чотири гейми - 6:2.

На жаль, за схожим сценарієм пройшла й друга партія. Наша Марія провела його ще гірше, в кінцевому результаті взявши тільки одну свою подачу - 1:6.

Закінчивши свої виступи в "Одиночці", Коритцева переключається на парні змагання. Сподіваємось, що у парі з білорускою Татьяною Путчек вона покаже зовсім іншу гру. Їхні перші суперниці - німкені Малєк/Петковіч.

US Open. Жінки. 1-й раунд

В. Кутузова (Україна) - К. Клійстерс (Бельгія) - 0-2 (1:6, 1:6)

Марія Коритцева (Україна) - Марія Кириленко (Росія) 0-2 (1:6 2:6)

Turnir, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «US Open. Кутузова та Коритцева виграли лише п"ять геймів на двох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі