неділя, 13 листопада 2016 17:30

"Упевнені, що в Києві буде фантастичний фінал Ліги чемпіонів" - президент УЄФА

"Упевнені, що в Києві буде фантастичний фінал Ліги чемпіонів" - президент УЄФА
Олександр Чеферін. Фото: sports.ru

Президент УЄФА Олександр Чеферін у інтерв'ю каналу "Футбол 1" розповів про підготовку Києва до фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент УЄФА зустрівся з Порошенком і висловив позицію щодо Криму

"Все просто фантастично. Я дуже щасливий, що українська федерація якісно виконує свою роботу, адже ситуація у вашій країні далеко не ідеальна. Ви багато працюєте. Я відчув, що все добре, все в Україні розвивається нормально. Український футбол на правильному шляху.

У нас не було сумнівів, щоб віддати фінал Ліги чемпіонів Україні. Впевнений, Київ і ФФУ більш ніж готові приймати таку грандіозну подію. Ми довіряємо вам і впевнені, що це буде фантастичний фінал Ліги чемпіонів.

Інфраструктура - супер, готелі і стадіон - теж. Гостинність у Києві на найвищому рівні, який забезпечує мер Києва Віталій Кличко", - сказав Чеферін.

Президент УЄФА раніше відвідав матч кваліфікації КС-2018 Україна-Фінляндія, в якому перемогу здобула команда Андрія Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «"Упевнені, що в Києві буде фантастичний фінал Ліги чемпіонів" - президент УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі