пʼятниця, 26 березня 2010 18:29

Українського хокеїста визнали гравцем року в британській команді

Українського хокеїста визнали гравцем року в британській команді

Український легіонер Костянтин Калмиков у своєму другому сезоні в британському клубі Hull Stingrays продемонстрував відмінні результати: в 61-й грі він набрав 65 очок (36 шайб + 29 передач).

Такі успіхи вихованця харківського хокею не залишилися непоміченими з боку шанувальників "скотів", які обрали його гравцем року в клубі.

"Таке визнання приємне. Я дійсно хотів повернутися і зробити все для команди. Я реально оцінив те, що команда хотіла мого повернення і хотів віддячити їм за це," - сказав Калмиков в інтерв"ю клубному сайту.

"Це був хороший сезон для мене персонально, але я дійсно не заглядаю в індивідуальну статистику. Наш суперник по плей-офф - лідер турнірної таблиці і ми всі з нетерпінням чекаємо на зустріч з ним.

Я просто хочу допомогти команді і моєю роботою є забивати голи. Я хочу забивати якомога більше, знаю свою роль в команді і просто хочу вийти на лід і зробити це. "

Hull Stingrays завершив регулярний сезон на 8-му місці і тепер у суботу на льоду Hull Arena вони зыграють перший матч плей-офф проти переможця першого етапу - команди Coventry Blaze. Калмиков вважає, що велику роль у цьому поєдинку можуть зіграти вболівальники Халла. Якщо вони продемонструють той же настрій, який був під час останнього матчу з Sheffield Steelers в минулої неділі, то цим серйозно допоможуть команді.

"Ми знаємо, що будемо дотримуватися плану на гру і якщо кожен виконає свою роботу, у нас є шанс перемогти Coventry," - підсумував Костянтин Калмиков.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Українського хокеїста визнали гравцем року в британській команді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі