субота, 27 лютого 2010 13:58

Український "німець" гратиме в команді Маркевича

Український "німець" гратиме в команді Маркевича

Українська Федерація футболу почала процес з надання паспорта громадянина своєї країни 22-річному опорному півзахиснику "Борусії" з Менхенгладбаха Роману Нойштедтеру, передає Transfermarkt.de.

Уродженець Дніпропетровська перебрався до Німеччини, де закінчив футбольну академію "Майнца" і навіть провів три гри за молодіжні збірні Німеччини різного віку.

Проте, згідно з правилами ФІФА Нойштедтер може виступати за першу збірну України, якщо отримає паспорт цієї країни і сам виявить бажання виступати за неї.

Роман Нойштедтер (Roman Neustаеdter). Народився в Україні в місті Дніпропетровську 18 лютого 1988. Півзахисник. Громадянин Німеччини і Росії. Дебютував за "Майнц" в 2008 році. За збірну Німеччини U 20  відіграв 2 гри і забив 1 гол.

Нагадаємо, що 1 лютого збірна України отримала нового головного тренера. Ним став 59-річний Мирон Маркевич, який одночасно залишиться тренером "Металіста". Помічником Маркевича призначили Юрія Калитвинцева, відповідального водночас за "Динамо-2".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Український "німець" гратиме в команді Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі