вівторок, 30 січня 2024 22:07

Українець Берінчик уперше поб'ється за звання чемпіона світу

Українець Берінчик уперше поб'ється за звання чемпіона світу
Денис Берінчик поб'ється з Емануелем Наваррете. Фото: УНІАН

Український боксер Денис Берінчик поб'ється за вакантний титул чемпіона світу WBO у легкій вазі, який раніше мав Василь Ломаченко.

Він проведе бій з мексиканцем Еммануелем Наваррете за титул чемпіона світу у легкій вазі, повідомляє Всесвітня боксерська організація.

Боксери отримали 15 днів, щоб домовитися про поєдинок. Якщо їм не вдасться цього зробити, відбудуться промоутерські торги за право організувати бій. Він може пройти у квітні-травні цього року у США або Великій Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома дата чемпіонського бою Ломаченко - Камбосос

35-річний Берінчик уперше буде боксувати за звання чемпіона світу. Він на професійному ринзі виграв усі 18 боїв.

29-річний Наваррете здобув 38 перемог, зазнав однієї поразки та один бій провів унічию. Він є чинним чемпіоном світу WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг).

Василь Ломаченко свій останній бій провів у травні 2023 року. Українець у бою за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі програв американському боксеру Девіну Хейні.

Раніше глава Top Rank Боб Арум повідомляв, що вони планують організувати для Василя Ломаченка бій проти Джорджа Камбососа за титул чемпіона світу IBF.

Зараз ви читаєте новину «Українець Берінчик уперше поб'ється за звання чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі