субота, 05 жовтня 2024 00:10

Ф'юрі: "Я вийду на ринг, щоб нокаутувати Усика"

Ф'юрі: "Я вийду на ринг, щоб нокаутувати Усика"
Тайсон Ф'юрі заявив, що переможе нокаутом Олександра Усика. Фото: sport-express

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що переможе нокаутом українця Олександра Усика під час майбутнього реваншу.

Своїми думками він поділився на YouTube-канал Undisputed.

"Немає жодного секрету – я вийду на ринг, щоб нокаутувати його. Тому що не думаю, що переможу рішенням суддів, незалежно від того, що я робитиму. Тому я маю забрати долю поєдинку з рук суддів, як я зробив того разу в Америці (проти Вайлдера – Gazeta.ua). Я вважаю, що маю нокаутувати його. Я вірю, що маю зробити це, щоб гарантувати перемогу", – заявив Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі образливо висловився в адресу Усика та його команди

Також британець додав, що планує провести три бої з українцем.

"Я шукав по всьому світу 20 років, щоб знайти когось, хто міг би кинути мені гідний виклик. І зараз ми знайшли цього хлопця. Я готовий до бою, не можу дочекатися. Вперше за багато років я беру участь як претендент, а не чемпіон. Вірю, що коли поб'ю його, я обов'язково зроблю з ним трилогію. Сто відсотків має бути по одній перемозі у кожного, а потім трилогія", - сказав Ф'юрі.

Букмекери визначили фаворита бою-реваншу Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі, який відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді.

За оцінками букмекерів, явним фаворитом поєдинку є Усик. На його перемогу визначили коефіцієнт 1,54. Виграш Ф'юрі - 2,50.

18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі розділеним рішенням суддів і став першим абсолютним чемпіоном у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі: "Я вийду на ринг, щоб нокаутувати Усика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі