неділя, 14 січня 2024 15:59

Відома дата чемпіонського бою Ломаченко - Камбосос

Відома дата чемпіонського бою Ломаченко - Камбосос
Поєдинок між колишніми чемпіонами у легкій вазі українцем Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом пройде 12 травня. Фото: twitter.com/NoSmokeBoxing

Поєдинок між колишніми чемпіонами у легкій вазі українцем Василем Ломаченком та австралійцем Джорджем Камбососом пройде 12 травня.

Титульний бій за звання чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) відбудеться в Австралії. Про це повідомляє NoSmokeBoxing із посиланням на ESPN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко випав із топ-10 рейтингу The Ring

Першою датою поєдинку команди двох бійців обрали 14 квітня. Утім, тепер від цих намірів відмовилися заради середини останнього місяця весни.

Пояс IBF став вакантним після переходу Девіна Хейні в інший дивізіон. Американець став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі завдяки двом перемогам над Камбососом у 2022 році.

У травні торік він переміг і Ломаченка, а в грудні здобув титул WBC у першій напівсередній вазі.

Василь Ломаченко свій останній бій провів у травні 2023 року. Українець у бою за титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі програв американському боксеру Девіну Хейні.

Раніше глава Top Rank Боб Арум повідомляв, що вони планують організувати для Василя Ломаченка бій проти Джорджа Камбососа за титул чемпіона світу IBF.

Зараз ви читаєте новину «Відома дата чемпіонського бою Ломаченко - Камбосос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі