вівторок, 23 квітня 2013 16:19

Українців заманюватимуть на ЄвроБаскет дешевими квитками

Продаж квитків на ЄвроБаскет-2015 стартує у березні 2015 року. Про це на прес-конференції розповів директор турніру Маркіян Лубківський.

"Ми разом з колегами дуже ретельно підходимо до питання ціноутворення та платоспроможності українських громадян для того, щоб квитки були доступними під час ЄвроБаскету. Але про ціни поки рано говорити. Ми лише можемо подивитися скільки квитки коштують у Словенії на ЄвроБаскет-2013.

Ми плануємо створити гнучкий механізм продажу квитків. Іншими словами, ми хочемо, щоб їх можна було купити легко, швидко і за максимально доступними цінами.

Наша мета — якщо не 100-відсоткова, то наближена до цього заповненість трибун. Є два способи, як цього досягти. По-перше, це просування турніру. Також у нас буде гнучка цінова стратегія. Ці два фактори допоможуть нам заповнити арени на чемпіонаті. Також ми очікуємо багато вболівальників із закордону, зокрема Росії та Балканських країн", - зазначив Лубківський.

Додамо, що вболівальники, які не зможуть придбати квитки, зможуть подивитися баскетбол на великих екранах у фан-зонах.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Маркіян і його команда: Лубківський розповів, хто готуватиме Україну до ЄвроБаскету-2015

У серпні цього року Київ проведе чемпіонат Європи серед 16-річних.

"Ми організуємо 72 матчі. Без перебільшення можна сказати, що це найбільша спортивна подія цього року в Україні. Через рік чи два молоді таланти цих команд вже можуть грати за основні збірні" — сказав Маркіян Романович.

Участь у турнірі візьмуть 16 команд. Перший матч відбудеться 8 серпня, а фінал — 18 серпня. Збірні гратимуть у Палаці Спорту.

Збірна України потрапила у підгрупу D разом із Латвією, Італією та Хорватією.

Презентація логотипу турніру пройде у травні, а квитки почнуть продавати у червні.

Додамо, що з 11 по 19 серпня у Києві також пройдуть курси із сертифікації тренерів, в яких візьмуть участь 68 фахівців з 51 національної федерації.

Зараз ви читаєте новину «Українців заманюватимуть на ЄвроБаскет дешевими квитками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі