середа, 10 липня 2013 08:55

Українці завоювали 13 медалей у третій день Універсіади

Українці завоювали 13 медалей у третій день Універсіади
Ольга Харлан стала чемпіонкою Універсіади в Казані ФОТО: sport.segodnya.ua

9 липня на Універсіаді в Казані (Росія) завершився третій медальний день. Було розіграно 30 комплектів нагород у восьми видах спорту.

Українці завоювали 13 медалей - три золоті, п'ять срібних і п'ять бронзових. У командному заліку збірна України піднялася на четверте місце. В активі наших спортсменів 26 медалей - 4 золотих, 12 срібних і 10 бронзових. На першому місці команда Росії (39-16-22), на другому збірна Південної Кореї (6-3-2), на третьому Японія (5-8-8).

За загальною кількістю медалей українці на другому місці (26) після росіян (77), третіми йдуть японці (21), четвертими - китайці (15).

У вівторок чемпіонами Універсіади стали: Ольга Харлан (шабля), Анна Титимець (400 м / б) та Віктор Кузнєцов (потрійний стрибок).

Срібні медалі завоювали Руслан Дмитренко (ходьба на 20 км) в індивідуальній першості і в командному заліку, Шушана Гевондян (дзюдо, до 57 кг), Ганна Ярощук (400 м / б) та Андрій Проценко (висота).

Володарями бронзових медалей стали Артем Харченко (дзюдо, до 66 кг), Галина Пундик (шабля), Олег Верняєв (гімнастичне багатоборство), Костянтин Тарасов (боротьба на поясах, до 70 кг) та Леонід Рябчун (боротьба на поясах, до 90 кг) .

Зараз ви читаєте новину «Українці завоювали 13 медалей у третій день Універсіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі