пʼятниця, 29 травня 2009 19:01

Україна проти Євро-2012 у Львові?

Україна проти Євро-2012 у Львові?
До сьогоднішнього дня місто Львів не отримало жодної гривні з державного бюджету на фінансування об"єктів Євро–2012. Про це у програмі "Я так думаю" на "5 каналі" сказав мер Львова Андрій Садовий.

"Якщо говорити конкретно про аеропорти, то в Україні є два державні аеропорти – "Бориспіль" та Львівський аеропорт. І коли рік тому була велика дискусія, хто хоче бути в комунальній власності, а хто хоче залишитися державним, ми погодилися з Міністерством транспорту і сказали, що залишаємося державними. Інші міста вирішили йти в комунальну власність", – підкреслив він.

Проте Садовий розуміє, що окрім аеропорту є ще одна проблема – стадіон.

"Той стадіон, який ми маємо зараз, ми передали за одну гривню футбольному клубу "Карпати" і, на жаль, управління цим стадіоном сьогодні нас не задовольняє. Тому клуб узяв чіткі зобов"язання довести стадіон до потрібного рівня, я думаю, вони це зроблять. Але рішення будувати новий стадіон на новому місці було єдиним правильним, і сьогодні спонсори УЄФА це підтвердили", – додав Садовий.

city-adm.lviv.ua, 2012ua.net
Зараз ви читаєте новину «Україна проти Євро-2012 у Львові?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі