пʼятниця, 01 жовтня 2021 11:09

Україна не зуміла виграти першу гру під керівництвом Петракова

Україна не зуміла виграти першу гру під керівництвом Петракова
РОман Яремчук відкрив рахунок у матчі. Фото: Reuters

1 жовтня минає місяць відтоді, як збірна України провела перший матч під керівництвом Олександра Петракова. В Астані наша команда зіграла внічию – 2:2 зі збірною Казахстану.

Гра розпочалася напрочуд вдало для збірної України. Вже на 2-й хв. Роман Яремчук пробив здалеку, і м'яч парашутом опустився за спину Станіславу Покатілову – 1:0.

Україна в першому таймі мала щонайменше п'ять нагод, аби забити другий гол. Однак м'яч влучав у штангу, а в інших випадках надійно грав воротар.

Другий тайм теж розпочався з атак нашої команди. Двічі українці виходили сам на сам із Покатіловим, але жодного разу не переграли його.

У середині тайму Казахстан перехопив ініціативу. Валіуллін, якого згодом упіймають на вживанні допінгу, забив П'ятову в ближній кут після помилки Караваєва.

Україна кинулася відігруватися й ледь не пропустила, але виручив наш воротар. Уже в доданий час Данило Сікан заштовхав м'яч у ворота. Здавалося, наша команда переможе, але на останніх секундах злий геній Валіуллін повторив свій трюк із Караваєвим і ближнім кутом – 2:2.

Після гри Петраков звинуватив Караваєва в пропущених м'ячах і не хотів його викликати на наступний збір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков максимально спростив гру збірної

У наступному матчі Україна знову зіграла внічию. Цього разу – 1:1 із Францією. Після п'яти зіграних матчів у нашої команди п'ять залікових балів. Вона посідає друге місце в групі. Наступну гру наші футболісти проведуть 9 жовтня в Гельсінкі проти збірної Фінляндії.

Зараз ви читаєте новину «Україна не зуміла виграти першу гру під керівництвом Петракова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі