субота, 08 січня 2022 14:50

Україна не вразила в біатлонній змішаній естафеті

Україна не вразила в біатлонній змішаній естафеті
Дмитро Підручний був найкращим серед українців. Фото: Biathlon.com.ua

У німецькому Обергофі завершилася біатлонна змішана естафета. Перемогу здобула збірна Норвегії, другою була команда Білорусі, третьою - збірна Франції. Збірна України показала 10 результат.

Збірна України невдало почала естафету. Артем Прима на стрільбі лежачи зумів закрити 5 мішеней лише з 8 патронів, а відтак пішов зі стрільбища останнім. Зрештою Прима зумів передати естафету 21-им.

Значно покращив ситуацію Дмитро Підручний. На двох стрільбищах Дмитро використав лише 3 додаткові патрони і перемістив Україну на 10 місце.

Падіння знову почалося на етапі Валентини Семеренко. Колишній лідер збірної України використала три додатков патрони, але показала таку жахливу швидкість, що хоч і прийшла десятою, але поступилася найшвидшій спортсменці 1 хвилину й 20 секунд.

Юлія Джима гарно відстріляла лежачи, але мала три хиби в стійці. У підсумку - 10 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки не змогли поборотися за медалі на Кубку світу з біатлону

Завтра в Обергофі відбудуться гонки переслідування в чоловіків і жінок. Цього року українські біатлоністи не мають жодної нагороди в сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Україна не вразила в біатлонній змішаній естафеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі