неділя, 24 грудня 2006 17:32

У Шумахера будуть всі умови для подальшої роботи в "Феррарі"

Новий технічний директор "Феррарі" Маріо Альмондо заявив про те, що Міхаель Шумахер, 37 років, продовжить роботу в команді, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Я пропрацював в "Феррарі" на різних посадах вже 15 років і наступного року встану на чолі організації, яка трохи змінилася. Дива не відбуваються самі собою. Їх творить група людей, готових віддатися своїй справі на 200 відсотків. Шумахер буде частиною цієї групи. Його досвід допоможе нам в доведенні наших гоночних болідів і серійних автомобілів. Ми залишимося на зв"язку, навіть якщо він не захоче бувати на "Гран-прі". Він здатний зробити свій внесок навіть з дому, - заявив Альмондо.

- Шумахер, який, як я сподівався, міг провести в гонках ще один рік, вже зацікавився своєю новою роллю в команді і допомагатиме нам приглядати талановитих хлопців в картингу. Він буде в цьому бездоганний. Міхаель залишиться консультантом "Феррарі". У нього буде свій кабінет, він отримає все, що побажає, і з"їздить на деякі "Гран-прі". Про королівські автогонки він знає все і допоможе нам приймати вірні рішення, - повідомив, у свою чергу, президент "Феррарі" Лука ді Монтедземоло.

Зараз ви читаєте новину «У Шумахера будуть всі умови для подальшої роботи в "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі