четвер, 21 червня 2007 10:04

Шумахер повернеться у гонки в грудні

Семиразовий чемпіон світу у "Формулі-1" Міхаель Шумахер, 38 років, минулого року завершив кар"єру. Однак 16 грудня він візьме участь у "Гонці чемпіонів" на Уемблі, повідомляє Лента.ru.

Ця гонка проводиться з 1988 року. Шумахер виступав у ній лише раз - у 2004 році у Парижі. Тоді він програв у фіналі підгрупи "кільцевиків" теперішньому пілоту "Рено" Хейккі Ковалайнену,який у фіналі обіграв чемпіона світу з ралі Себастьяна Лоеба.

- Я насолоджувався атмосферою, яка тоді була на стадіоні. Задоволені були усі: і гонщики, і уболівальники. Сподіваюсь, цього разу моя участь дозволить учасникам продати більше квитків. Адже більша частина виручки піде на благодійність, - розповів Шумахер.

Участь у гонці також візьмуть неодноразовий чемпіон світу у класі WTC Енді Пріол, пілот "Хонди" Дженсон Баттон, колишній чемпіон світу з ралі Колін Макрей, гонщик "Ред Булл" Девід Култхард, чемпіон серії DTM Маттіас Екстрем та діючий чемпіон світу з ралі Себастьян Лоеб.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер повернеться у гонки в грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі