понеділок, 07 жовтня 2013 11:35

"У людей забрали свято" - форвард "Дніпра"

"У людей забрали свято" - форвард "Дніпра"
Селезньов незадоволений тим, що матч не був дограний. Фото: fcdnipro.ua

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов розповів про проблеми з освітленням "Дніпро- Арени", які не дозволили провести другий тайм протистояння з "Металістом", повідомляє Чемпионат.com.

За словами форварда, дніпряни були готові до продовження гри. Але суперники прийняли рішення відправитися в Харків, а делегати поєдинку зупинили матч.

"Ми хотіли продовжувати, а вони вирішили поїхати додому. Не знаю, чому делегат прийняв таке рішення, можна було ще 15 хв почекати і грати. Зараз світ вже включили, все нормально", - сказав гравець.

"У людей забрали свято сьогодні. Свято - це не перемога "Дніпра" або "Металіста". Свято самої гри. Був хороший футбол, на який прийшло стільки людей", - додав Селезньов.

Наставник харків'ян Мирон Маркевич повідомив, що його команда увечері покине Дніпропетровськ.

"Ми їдемо додому , в Дніпропетровську не залишаємося. Шкода , що все так вийшло, не знаю, з чим пов'язана проблема з електрикою. Повертаємося до Харкова, оскільки завтра гравці роз'їжджаються у свої збірні", - заявив Маркевич.

Рішення про нову дату проведення зустрічі "Дніпра " і " Металіста " буде прийнято дирекцією Прем'єр -ліги 7 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"У людей забрали свято" - форвард "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі