субота, 16 червня 2012 18:46

У київській фан-зоні британець провокував шведів на бійку

Під час футбольного матчу Швеція-Англія в кутку для шведських вболівальників, що у столичній фан-зоні на Хрещатику, вболівав лише один швед.

Його ім'я - Саймон. Хлопець охоче фотографувався з українськими вболівальниками. Усім посміхався. Решта його співвітчизників увечері пішли на стадіон.

Автор: Фото: Богдана ЄВСЄЄВА
 

"Запрошую до Швеції. Люблю Україну. Ви нам дуже подобаєтесь", - каже  англійською. Він замотаний у національний прапор країни.

За столиками в шведському куточку сидить багато молоді. Обговорюють як грала українська команда.

"Україна ніколи не вигравала на "Донбас-Арені". Чуєте, ніколи. Ну чого Блохін Шевчука не випустив під час гри на поле? Ми всі цього чекали. Тоді б рахунок був інший, - обурюється хлопець у жовто-синій футболці. - Ви знаєте англійську? Переведіть Саймону, що я вболіваю за Швецію і хочу з ним сфотографуватись".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведські фани безкоштовно роздавали квитки та мочилися під деревами

Коли команди забивають у ворота голи, наші голосно кричать. Незалежно від того, чия команда виграє. Двоє хлопців за сусіднім столиком розповідають про сутичку, яка була між вболівальниками з обох країн.

"Десь о пів на шосту до цього куточку підійшов англієць. Почав замовляти в барі для шведів пиво. Брав бокали та виплескував шведам, які тут сиділи, під ноги. Кричав, що Англія виграє. Шведи вскакували з місць і теж кричали на нього. Відразу прибіг "Беркут", їх оточили з обох боків та розвели в різні сторони. А ще в цьому будинку з балконів вигукували щось і теж кричали", - очевидець показує на будинок, який стоїть над фан-зоною. Уздовж усього балкону розвішані прапори.

Декілька людей споглядають матч на екрані.

"Нічия. Два - два, - коментують глядачі. - Залишилось 20 хвилин, нам треба, щоб вони протримались".

Наприкінці матчу, коли рахунок стає 3:2, усі співчувають Саймону.

Зараз ви читаєте новину «У київській фан-зоні британець провокував шведів на бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі