середа, 13 лютого 2013 19:25

У Єврокубках важко буде всім українським командам - Морозов

У Єврокубках важко буде всім українським командам - Морозов
На думку Морозова, Лігу Європи у цьому сезоні може виграти будь-яка команда із пострадянського простору. Фото: ua-football.com

Наскільки успішними будуть виступи українських футбольних клубів цього тижня у європейських кубках, залежить від правильності побудови їхнього тренувального процесу на міжсезонних зборах.

Так вважає футбольний експерт Сергій Морозов, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Цього тижня у Єврокубках важко буде всім українським командам, - говорить він. - Тому що вони тільки входять у сезон, а команди-суперники наших клубів у Лізі Чемпіонів і Лізі Європи вже мають ігрову практику. Тому все залежатиме від того, наскільки правильно був побудований тренувальний процес на зборах у наших команд".

Морозов прокоментував функціональний стан українських клубів і їхніх суперників.

"Про швейцарський "Базель" майже відсутня інформація щодо готовності клубу, тому що десь переглянути його ігри важко. "Бордо", а особливо "Боруссія" - готові чудово. "Ньюкасл", на мою думку, має десь середній рівень готовності", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наступного тижня найважче буде "Шахтарю" - екс-"гірник"

"Про стан готовності українських клубів сказати важко, тому що ми бачили тільки "Шахтар" по телебаченню, а відеозвітів ігор "Динамо", "Дніпра" і "Металіста" не бачили. Знаємо лише їхні результати і текстові звіти. Тому, на бачачи гру команди, важко оцінювати її стан", - додав експерт.

На запитання, чи дійсно "Дніпро" у цьому сезоні може виграти Лігу Європи, про що заявив батько гравця клубу Анатолій Безус у ЗМІ, Морозов сказав: "Лігу Європи можуть виграти всі. Зокрема і "Металіст", і "Динамо", і "Анжи", і "Зеніт". Словом, будь-яка команда із пострадянського простору. Я думаю, що більш-менш однаковий рівень зараз у всіх команд".

Нагадаємо, 13 і 14 лютого українські клуби відіграють свої перші матчі в європейських кубках. "Шахтар" гратиме у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА на власному полі з дортмундською "Боруссією". У рамках 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" прийматиме на НСК "Олімпійський" французьке "Бордо". А "Дніпро" і "Металіст" на виїзді змагатимуться зі швейцарським "Базелем" і англійським "Ньюкаслом" відповідно.

Зараз ви читаєте новину «У Єврокубках важко буде всім українським командам - Морозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі