пʼятниця, 04 червня 2021 18:19

Тренер "Миная" хотів вигнати Мілевського

Тренер "Миная" хотів вигнати Мілевського
Артем Мілевський був зіркою "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Між колишнім тренером "Миная" Василем Кобіним і нападником клубу Артемом Мілевським стався конфлікт.

Зірковий нападник не захотів виходити на заміну. Після чого Кобін наполягав, щоб Мілевський покинув клуб.

"Була така ситуація. Ми програли той матч із рахунком 0:3. Це була 80-та хвилина. Я почав робити заміни, вийшли молоді хлопці. І хотів випустити Артема, щоб він своїм досвідом допоміг молодим гравцям. Мені, звісно, не сподобалася реакція. Якби це було віч-на-віч, але ж на лавці відбулося. Артем сказав: "Васильовичу, для чого я виходитиму? Гру вже програли". Мені це не сподобалося. Я противник того, щоб гравці так учиняли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля розбитого корита: що робити Реброву

Наступного дня ми обговорювали це телефоном. Я хотів, щоб він вийшов і підказав молодим гравцям, а він це сприйняв як образу, мовляв, гравець із таким ім'ям не має виходити на 80-й хвилині. Ми всі люди, у нас різні характери.

Відразу після цього інциденту я наполягав, щоб Артем покинув команду. Якщо людина не виходить на 10 хвилин, значить, вона нам не допоможе й у наступних матчах. Це неправильно. Але він залишився в команді, ми нормально працювали", - сказав Кобін в ефірі програми "Бомбардир".

"Минай" зайняв останнє місце в чемпіонаті України минулого сезону й вилетів до першої ліги.

Артем Мілевський приєднався до команди на початку 2021 року, але в дев'яти матчах так і не зміг забити жодного м'яча. Після заврешння сезону Мілевський покинув команду із Закарпаття.
Василя Кобіна відправили у відставку наприкінці березня.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Миная" хотів вигнати Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі