понеділок, 14 червня 2010 12:36

"Треба забути поразку від Гани" - Нінкович

"Треба забути поразку від Гани" - Нінкович
Команда київського динамівця Мілоша Нінковича програла свій перший матч на ЧС-2010 збірній Гани з рахунком 0:1.

На 84-й хвилині був призначений пенальті за гру рукою у виконанні Кузмановича і Гьян приніс Гані важливу перемогу. На той момент серби грали в меншості, після того як за дві жовті картки був вилучений Лукович. Нінкович матч провів на лаві запасних.

"Команда заробила вилучення і ми не могли використати третю заміну, - розповів Мілош у програмі "Третій тайм" на каналі ICTV. - Я б не сказав, що наш тренер дуже строгий. Під час підготовки до чемпіонату світу у Сербії наші тренування відвідували багато журналістів. Саме гравці хотіли у спокійній атмосфері підготуватися до матчу з Ганою.

Треба забути цю поразку. У нас залишилось два матчі і їх потрібно зіграти найкращим чином, щоб пройти далі. Гра з Німеччиною буде дуже важливою для нас."

Захисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Сербії Неманья Відіч вважає, що команда могла виграти матч з рахунком 2:1.

"Поразка - це банальна втрата концентрації. Команда перегоріла і не змогла вгамувати хвилювання. Сербія могла виграти 2:1, якби ми реалізували свої моменти, я в тому числі.

Шанси на вихід з групи у нас є. Матч з Ганою був дуже важким. Ми сподівались на кращий результат. Гра з Німеччиною буде дуже важливою."

Німці з рахунком 4:0 перемогли Австралію. Підопічні Льова зустрінуться з Сербією 18 червня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Треба забути поразку від Гани" - Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі