субота, 23 січня 2010 16:17

Тимощук зіграє у благодійному матчі для Гаїті

Тимощук зіграє у благодійному матчі для Гаїті

Український півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук зіграє за збірну зірок світового футболу разом із Зіданом і Кака в благодійний матч у підтримку жертв землетрусу на Гаїті.

Благодійний матч, який спільно з ООН організує португальський футбольний клуб "Бенфіка", відбудеться 25 січня на арені "Ештадіу да Луж" у Лісабоні.

Збірна зірок світового футболу, яку очолить Луї ван Гаал, зіграє в цьому матчі проти колишніх і нинішніх зірок португальської "Бенфіки".

В одній команді із Зіданом, Кака і Тимощуком зіграють інші колишні зірки світового футболу, в тому числі чех Павел Недвед та іспанець Фернандо Йерро.

Спочатку планувалося, що участь у зустрічі візьме колишній форвард збірної Бразилії Роналдо, який виступає зараз за "Корінтіанс". Він, однак, відмовився від участі у благодійній зустрічі через напружений клубний графік, і його місце посів співвітчизник Кака.

turnir.com.ua, lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Тимощук зіграє у благодійному матчі для Гаїті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі