субота, 20 червня 2009 17:25

Тевес залишає "Манчестер Юнайтед"

Тевес залишає "Манчестер Юнайтед"
"Манчестер Юнайтед" оголосив сьогодні, що форвард збірної Аргентини Карлос Тевес залишає "Олд Траффорд".

Чемпіон Англії був готовий заплатити 25.5 млн. фунтів, необхідні, щоб підписати з футболістом постійний контракт, проте сам Тевес вважав за краще розпрощатися з клубом.

"На наше розчарування, радники Тевеса повідомили, що він не бажає продовжувати грати за "Манчестер Юнайтед", - мовиться в офіційній заяві "МЮ". - Клуб дякує Карлосу за його послуги впродовж останніх двох сезонів і бажає йому всьому самого якнайкращого".

25-річний нападаючий перейшов у "Манчестер Юнайтед" в 2007 році з "Вест Хема" на правах оренди і за цей час став одним з улюбленців публіки. За два роки на "Олд Траффорд" Тевес двічі став чемпіоном Англії, переміг в Лізі чемпіонів і завоював Кубок Англійської Ліги.

Останній раз у складі "МЮ" Тевес з"явився у фінальному матчі Ліги Чемпіонів в Римі, вийшовши на заміну в другому таймі, проте допомогти своїй команді уникнути поразки 0:2 від "Барселони" не зміг.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Тевес залишає "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі