субота, 20 червня 2009 13:41

"Манчестер Сіті" купує двох зіркових форвардів

"Манчестер Сіті" купує двох зіркових форвардів
Найближчим часом "Манчестер Сіті" можуть кардинальним чином відновити лінію атаки.

Якщо вірити серйозним англійським джерелам, то в майбутньому сезоні Марк Х"юз може розраховувати на двох дуже сильних південноамериканців в нападі своєї команди.

За даними авторитетного видання The Independent боси клубу

близькі до завершення переговорів по аргентинському форвардові Карлосу Тевесу. Трансферні справи Карлітоса це давня сага, і якщо  говорити коротко, то володареві прав на гравця Кіа Джурабчяну і його компанії MSI запропоновано 25,5 млн. фунтів за аргентинця.

За інформацією англійської преси Джурабчян ще декілька днів чекатиме пропозицій від інших клубів, але сумнівно, щоб хтось зважився зірвати цю операцію. Проскочили дані про бажання Алекса Фергюсона залишити аргентинця на Олд Траффорд, але Червоним Дияволам треба ще вирішити питання з продажем Роналду в "Реал", а значить, що може елементарно не вистачити часу.

Sky Sports News повідомляють про те, що в п"ятницю "Мансіті" домовилися з "Блекберном" на предмет трансферу парагвайського бомбардира Роке Санта Круза. За південноамериканця Городяни віддають 18 млн. фунтів. Єдиним каменем спотикання в трансфері може стати медогляд гравця. Частину минулого сезону Санта Круз пропустив через травму коліна.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" купує двох зіркових форвардів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі