субота, 04 серпня 2012 11:51

Теніс. Шарапова і Серена Вільямс зустрінуться в жіночому фіналі

Теніс. Шарапова і Серена Вільямс зустрінуться в жіночому фіналі
Марія Шарапова на крок наблизилася до титулу Олімпійської чемпіонки. Фото: championat.com

3 серпня в Лондоні на олімпійському тенісному турнірі у жінок в одиночному розряді відбулися півфінальні матчі.

За місце у фіналі боролися дві 25-річні росіянки, дві Марії - третя ракетка світу Марія Шарапова і 15-й номер світового рейтингу - Марія Кириленко. Шарапова здобула перемогу в двох сетах з рахунком 6:2, 6:3.

Матч тривав 1 годину 29 хвилин. Шарапова зробила 4 брейки і програла один гейм на своїй подачі. На її рахунку 6 ейсів і 35 віннерсів при чотирьох подвійних і 19 невимушених помилках. Кириленко два рази подала навиліт і активно виграла 7 м'ячів, припустившись однієї подвійної і 5 невимушених помилок. Тепер в особистому протистоянні двох росіянок Шарапова попереду з рахунком 4:2.

Другий фіналісткою турніру стала четверта ракетка світу Серена Вільямс. Американка не залишила шансів першій ракетці світу 23-річної білорусці Вікторії Азаренко, розгромивши її з рахунком 6:1, 6:2. Тенісистки грали всього 1 годину 3 хвилини. За цей час Серена виграла чотири гейми на подачі Вікторії і ні разу не упустила свою подачу. На рахунку американки 16 ейсів при відсутності подвійних помилок і 33 віннерсів при п'яти невимушених помилках. Азаренко навиліт подала 3 рази і двічі помилилася на подачі, за рахунок своїх активних дій виграла 12 очок, припустившись 14 невимушених помилок. Це була десята зустріч суперниць і дев'ята перемога Вільямс.

Фінал між Шараповою і Вільямс відбудеться в суботу, 4 серпня. В той же день за бронзу посперечаються Азаренко і Кириленко.

ХХХ Олімпійські ігри. Теніс. Лондон (Великобританія). Відкриті корти (трава). 64 учасниці.

? фіналу

Марія Шарапова (Росія, 3) - Марія Кириленко (Росія, 14) - 6:2, 6:3

Серена Вільямс (США, 4) - Вікторія Азаренко (Білорусія, 1) - 6:1,6:2

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Шарапова і Серена Вільямс зустрінуться в жіночому фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі