вівторок, 03 липня 2012 10:29

Вімблдон. 7-й день. Шарапова програла німкені
5

Марія Шарапова
Фото: ФОТО: Reuters
Сабін Лісицькі
Кім Клійстерс
Вікторія Азаренко
Ана Іванович

Перша ракетка світу Марія Шарапова зазнала поразки від німкені Сабіни Лісицькі в четвертому колі Вімблдону з рахунком 4:6, 3:6. Матч був перерваний на деякий час через дощ, а його чистий час склав 1 годину 24 хвилини.

Шарапова стартувала на лондонському супертурнірі з перемоги над громадянкою Австралії Анастасією Родіоновою - 6:2, 6:3. Потім вона домоглася успіху в трьохсетовому протистоянні з болгаркою Цвєтаною Піронковою - 7:6, 6:7, 6:0, а в 1/8 фіналу перемогла Се Шувей з Тайваню - 6:1, 6:4, повідомляє "Лента".

Матч між другою ракеткою світу 22-річною білорускою Вікторією Азаренко і 24-річною сербкою Аною Іванович завершився розгромною поразкою останньої. Азаренко виграла у 14-го номера рейтингу WTA з рахунком 6/1, 6/0.

Уродженка Мінська зробили шість брейків, відігравши всі три брейк-пойнта суперниці. Переможниця зробила один ейс проти двох. Обидві тенісистки по три рази помилилися на подачі.

Завдяки цій перемозі Азаренко вийшла вперед у протистоянні з Іванович - 3:2. У чвертьфіналі вона битиметься з австрійкою Тамірою Пажек, яка не менш упевнено обіграла італійку Роберту Вінчі.

Восьма ракетка світу 24-річна німкеня Ангелік Кербер впевнено вийшла до чвертьфіналу Вімблдону завдяки перемозі над 29-річною бельгійкою Кім Клійстерс, що займає в рейтингу 47-у сходинку, з рахунком 6/1, 6/1.

За 59 хвилин матчу уродженка Бремена зробила п'ять брейків і не дозволила екс-першій ракетці світу заробити жодного брейк-пойнта. Суперниці не допускали подвійних помилок. На рахунку Клійстерс чотири ейси, Кербер відзначилася однією подачею навиліт. Німкеня перевершила свою суперницю в активності - 19 "віннерів" проти 10 і допустила лише п'ять невимушених помилок проти 13.

Зазначимо, що на корті суперниці зустрічалися вперше. Наступною суперницею Кербер буде її співвітчизниця Сабін Лісицькі, інформує "GoTennis".

Вімблдон

Одиночний розряд

Жінки

Четверте коло

Сабін Лісицькі (Німеччина) - Марія Шарапова (Росія)

6:4 6:3

Ангеліка Кербер (Німеччина) - Кім Клійстерс (Бельгія)

6:1 6:1

Агнешка Радванська (Польща) - Каміла Джорджі (Італія)

6:2 6:3

Марія Кириленко (Росія) - Пен Шуай (Китай)

6:1 6:7 6:3

Серена Вільямс (США) - Ярослава Шведова (Казахстан)

6:1 2:6 7:5

Петра Квітова (Чехія) - Франческа Скьявоне (Італія)

4:6 7:5 6:1

Таміра Пашек (Австрія) - Роберта Вінчі (Італія)

6:2 6:2

Вікторія Азаренко (Білорусь) - Ана Іванович (Сербія)

6:1 6:0

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. 7-й день. Шарапова програла німкені ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі