неділя, 27 листопада 2011 01:33

Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP

Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP

Сьогодні, 26 листопада, в Лондоні (Великобританія) триває підсумковий турнір АТР Barclays ATP World Tour Finals з призовим фондом ? 2,227,500. В одиночному розряді відбувся другий півфінальний матч.

Шоста ракетка світу 26-річний француз Жо-Вілфрід Цонга став фіналістом після перемоги над своїм ровесником з Чехії, сьомим номером світового рейтингу Томашем Бердихом з рахунком 6:3, 7:5.

Матч тривав 1 годину 34 хвилини. Жо-Вілфрід зробив три брейка і упустив одну свою подачу. На його рахунку 7 ейсів і 3 подвійних помилки, проти 2 ейсів та 5 подвійних у Бердиха. Завдяки цій перемозі Цонга зрівняв рахунок у особистому протистоянні з Бердихом - 1:1.

У фіналі Жо-Вілфрід Цонга належить схрестити ракетки з четвертим номером світового рейтингу, 30-річним швейцарцем Роджером Федерером, який у своєму півфіналі обіграв іспанця Давида Феррера - 7:5, 6:3.

Француз вже у восьмий раз в цьому сезоні зіграє з Роджером Федерером. Нагадаємо, що в перший день підсумкового турніру Федерер переміг Цонга з рахунком 6:2, 2:6, 6:4.

 

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі