субота, 26 листопада 2011 10:38

Підсумковий турнір ATP. Феррер став півфіналістом, незважаючи на програш Бердиху

Підсумковий турнір ATP. Феррер став півфіналістом, незважаючи на програш Бердиху

Чеський тенісист Томаш Бердих (на фото) у п'ятницю в матчі підсумкового турніру Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) обіграв іспанця Давида Феррера і вийшов у півфінал змагань. Про це повідомляється на сайті ATP.

Бердих виграв з рахунком 3:6, 7:5, 6:1 і закріпився на першому місці у групі А, а Феррер залишився на другому. У результаті перша ракетка світу серб Новак Джокович, який раніше в п'ятницю програв своєму співвітчизникові Янко Тіпсаревичу 6:3, 3:6, 3:6, залишився на третьому місці в групі і в півфінал не пройшов.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю в групі В визначився ще один півфіналіст - ним став французький тенісист Жо-Вільфрід Цонга, який обіграв іспанця Рафаеля Надаля. Швейцарець Роджер Федерер вийшов у півфінал достроково.

Півфінальні матчі підсумкового турніру АТР пройдуть в Лондоні вже в суботу. Приблизно о 16:00 за київським часом Феррер зіграє з Федерером, а ближче до півночі розпочнеться матч між Бердихом і Цонгою.

 

Зараз ви читаєте новину «Підсумковий турнір ATP. Феррер став півфіналістом, незважаючи на програш Бердиху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі