пʼятниця, 25 листопада 2011 09:23

Цонга переміг Надаля і вийшов у півфінал підсумкового турніру ATP

Цонга переміг Надаля і вийшов у півфінал підсумкового турніру ATP

Французький тенісист Жо-Вілфрід Цонга став півфіналістом підсумкового чемпіонату ATP в Лондоні. У вирішальному матчі групового етапу 26-річний француз, що займає у світовому рейтингу 6-е місце, зустрічався із другою ракеткою світу 25-річним іспанцем Рафаелем Надалем.

Нагадаємо, що стартова партія матчу залишилася за Цонгою - 7 / 6 (2), а в другому сеті перемога дісталася вже Надалю - 6 / 4.

На самому початку вирішального сету Цонга заробив потрійний брейк-пойнт. Один м'яч Надаль відіграв, але на більше зусиль іспанця не вистачило, і Цонга вийшов вперед із брейком - 2 / 1. Надалі Жо-Вілфрід зосередився на тому, щоб тримати власну подачу. У сьомому геймі Цонга зробив ще один брейк і за рахунку 5 / 2 вийшов подавати на матч, але зробив відразу три подвійні і дозволив іспанцеві скоротити відставання. Ось тільки в результаті Надаль подарунком не скористався і в наступному ж геймі під нуль упустив власну подачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федерер став першим півфіналістом підсумкового турніру ATP

Підсумковий рахунок матчу - 7 / 6 (2), 4 / 6, 6 / 3 на користь Цонга. Тенісисти провели на корті 2 години 42 хвилини. Після цієї перемоги Цонга скоротив своє відставання від Надаля в рахунку за особистими зустрічами - 3:6.

Завдяки цій перемозі Цонга забезпечив собі путівку в півфінал турніру. Француз зайняв у групі "В" друге місце слідом за швейцарцем Роджером Федерером.

Зараз ви читаєте новину «Цонга переміг Надаля і вийшов у півфінал підсумкового турніру ATP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі