субота, 14 березня 2009 18:28

"Таврія" вимагає від "Арсенала" компенсацію

"Таврія" вимагає від "Арсенала" компенсацію
Багатостраждальний матч 20-го туру чемпіонату країни між київським "Арсеналом" і "Таврією", порушуючи цілий ряд норм регламенту проведення змагань, напередодні перенесений Прем"єр-лігою з Ахтирки до міста Суми, сьогодні таки не відбувся. Випавший у Сумах сніг зробив газон стадіону Ювілейний непридатним для футболу.

Головний арбітр Олег Зубарев зі Слав"янська ухвалив рішення відмінити поєдинок. Керівництво СК "Таврія" вимагає від футбольних урядовців детального розгляду всіх обставин, які супроводжували підготовку до матчу, який так і не відбувся, і ухвалення відповідно до регламенту справедливого рішення.               

СК "Таврія" також вимагає від київського "Арсеналу", як приймаючої сторони, що не забезпечила проведення поєдинку, компенсувати витрати, які клуб зазнав у зв"язку спочатку з необгрунтованим перенесенням матчу з Ахтирки до Сум, а потім і з його відміною.                                  

ФКТаврия, football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" вимагає від "Арсенала" компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі