субота, 14 березня 2009 11:06

"Ворскла" та ФК "Львів" грали гостро, але безрезультативно

"Ворскла" та ФК "Львів" грали гостро, але безрезультативно
Стартовий матч 20-го туру української Прем"єр-ліги з футболу завершився нульовою нічиєю. Такий результат показали полтавська "Ворскла" та футбольний клуб "Львів".

Учасники 1/8 фіналу кубку УЄФА – "Динамо", "Металіст" та "Шахтар" свої матчі 20-го туру проведуть у неділю. І якщо "Динамо" зустрінеться з запорізьким "Металургом", то на "Металіст" та "Шахтар" чекає очне протистояння. Решта поєдинків туру будуть зіграні в суботу. А саме: "Дніпро" в дома прийматиме "Іллічівець", донецький "Металург" зіграє з "Зорею", "Кривбас" приїде в гості до "Карпат", а "Чорноморець" прийме вдома аутсайдера першості "Харків".

"Динамо", "Металіст" та "Шахтар" зіграють у неділю.

Інший суботній поєдинок 20-го туру між київським "Арсеналом" та сімферопольською "Таврією" ще до свого початку набув статус скандального. Ця зустріч буде проведена 14 березня на сумському стадіоні "Ювілейний", так як приймаюча команда не має свого власного поля. Раніше було заплановано проведення цього матчу на Охтирському стадіоні "Нафтовик". Проте, в четвер ФФУ опублікувала попередній реєстр стадіонів, на котрих можна проводити матчі чемпіонату України. І стадіон "Нафтовик", як придатне футбольне поле в ньому не значиться. Кримська команда погодилась виконати рішення дирекції Прем"єр-ліги. Проте залишило за собою право в майбутньому оскаржити результат цього поєдинку. Адже "Таврія" вже прибула до Охтирки. І замість передматчевого тренування, вона змушена була перебиратися з Охтирки до Сум.

Мегаспорт

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" та ФК "Львів" грали гостро, але безрезультативно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі