субота, 23 липня 2011 23:37

"Таврія" і "Металіст" голів не забили

"Таврія" і "Металіст" голів не забили

Сьогодні, 23 липня, відбувся матч 3-го туру української Прем'єр-ліги, в якому сімферопольська "Таврія" ні в чому не поступилася харківському "Металісту".

Вболівальники зі стартовим свистком відразу ж створили атмосферу свята і стали гнати своїх улюбленців уперед. Перший досить небезпечний момент залишився за футболістами "Таврії". Калиниченко пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика, Дишленкович насилу, але все-таки зумів врятувати свою команду, витягнувши м'яч з-під поперечини. І все. Більше нічого вартого уваги у першій половині першого тайму створено так і не було.

У середині тайму грубо помилився на перехопленні Дишленкович. Пройшла прострільна передача з лівого флангу, голкіпер не зміг зафіксувати м'яч, який у свою чергу прискакав до Ідахора, але Лакі не зміг майже з лінії воротарського майданчика провести удар по воротах, футболіст банально не очікував такого подарунку, та на додачу ще й у власних ногах заплутався. Футболісти "Металіста" ж все ніяк не могли підібрати ключі до оборони суперника і навіть не змогли поки жодного разу створити щось справді небезпечне біля воріт сімферопольців.

Наприкінці тайму Девіч спробував виправити рахунок, але не зумів. Швидко розіграли стандарт гості, Марко вискочив один на один з голкіпером, але переграти стража воріт так і не зумів. Підсумок першого тайму - безгольова нічия.

Сімферопольці знову досить непогано почали тайм і змогли створити парочку непоганих епізодів, але не той день був сьогодні в Ідахора, який знову не зміг реалізувати практично стовідсотковий момент. Через кілька хвилин зовсім трохи не вистачило Шиндеру, який після вивіреної передачі Калиниченко переводив м'яч у кут воріт, але так потрапити в рамку і не зумів.

У підсумку господарі поля змогли прибрати ініціативу до своїх рук і перевели гру на половину поля суперника, проводячи одну атаку за іншою. Мирон Богданович спробував вирівняти гру, випустивши на поле свіжих футболістів, але заміни щось не працювали. Господарі поля ж продовжували виступати стартовим складом.

Перший вартий уваги момент у другому таймі у гостей виник приблизно за п'ятнадцять хвилин до кінця матчу. Валяєв підметушився поблизу штрафного майданчику суперника і закинув м'яч на Хав'єра, який знаходився в декількох метрах від воріт, але проскочив повз м'яч. Не минуло й п'яти хвилин, як знову пожежа розгорілася біля воріт "Таврії", захисники дали слабину, гості організували розмашистий випад, але до фінального удару справа так і не дійшла. Як не старалися команди, але відзначитися в сьогоднішньому матчі ніхто так і не зміг. Фінальний свисток головного арбітра зустрічі зафіксував нічию - 0:0.

Українська Прем'єр-ліга.

3-й тур

Таврія (Сімферополь) - Металіст (Харків) - 0:0

Таврія: Кахріман, Любічіч, Монахов, Маркович, Корнєв, Причиненко, Калиниченко (Платон, 90), Любенович, Назаренко (Гуменюк, 86), Шиндер, Ідахор (Фещук, 90)

Металіст: Дишленкович, Фініньо, Папа Гуйє, Обрадович, Вільягра (Воробей, 88), Торрес (Валяєв, 46), Едмар, Єрьоменко, Шав'єр, Девіч, Крістальдо (Ткачов, 60)

Попередження: Любенович (5), Маркович (83), Гуменюк (87) - Єременко (24)

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" і "Металіст" голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі