понеділок, 26 жовтня 2009 15:31

Священники просять вболівальників "Зеніта" пробачити "блудного" Бистрова

Священники просять вболівальників "Зеніта" пробачити "блудного" Бистрова

Ректор Костромської духовної семінарії архімандрит Геннадій (Гогольов) звернувся до вболівальників пітерського "Зеніту" з проханням "зрозуміти і пробачити" півзахисника Володимира Бистрова, який недавно повернувся в пітерський клуб з московського "Спартака". Звернення, розміщене на офіційному сайті семінарії, також підписали священик Гліб Грозовський та "інші представники духівництва", імена яких не називаються.

Ректор Костромської семінарії порівняв Бистрова з євангельським блудним сином, якого пробачив батько, коли той покаявся. "Зло необхідно зупинити", - підкреслюється у зверненні.

Бистров перейшов у "Зеніт" із "Спартака" в серпні 2009 року. У 2005 році московський клуб купив півзахисника саме у "Зеніта". Виступаючи за "Спартак", Бистров кілька разів гостро висловився в адресу пітерського клубу.

Багато фанатів "Зеніту" залишилися незадоволені трансфером Бистрова. Вболівальники влаштували з цього приводу декілька акцій протесту. На початку вересня, перед матчем збірної Росії з Ліхтенштейном, який пройшов в Санкт-Петербурзі, фанати зустріли Бистрова на вокзалі образливими гаслами і кинули йому в обличчя шарф "Спартака".

25 жовтня після матчу чемпіонату Росії з нальчикським "Спартаком" (2:2), в якому Бистров забив гол, уболівальники пітерського клубу влаштували бійку. Причиною конфлікту стали розбіжності фанатів з приводу Бистрова - частина вболівальників обсвистувала півзахисника, а інша група фанатів намагалася припинити обструкцію гравця.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Священники просять вболівальників "Зеніта" пробачити "блудного" Бистрова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі