середа, 13 лютого 2013 17:41

Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах

Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах
Світоліна вимагає професійної організації для збірної. Фото: afp.com

Менеджер другої ракетки України Еліни Світоліної розповів про її можливу участь у матчі плей-офф Другої Світової групи Україна - Канада, який відбудеться 21-22 квітня в Україні.

Як повідомляє Sapronov-tennis.org, менеджер тенісистки Всеволод Кевліч зазначив, що Світоліна гратиме тільки в тому випадку, якщо організація в збірній буде серйозною.

"Еліна Світоліна гратиме в збірній, якщо покриття на зустріч буде підбиратися з завданням на перемогу, а не виходячи з економії коштів", - повідомив Кевліч.

"Якщо українська команда буде професійно укомплектована і в ній будуть капітан, лікар, тренер, відповідальний за розминку, масажист, спаринги і так далі, то Світоліна буде виступати в команді", - сказав менеджер

"Світоліна приїжджає грати за збірну з професійних турнірів, і ми не можемо бачити непрофесійну організацію матчів, яка не дозволяє гравцеві виконувати максимальні завдання", - підсумував Кевліч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент ФТУ Сергій Мошак не чув про проблеми в збірній, а капітан команди Ігор Дернівській розповів про причини поразки в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі