пʼятниця, 17 грудня 2010 10:58

Швецький хокеїст вкусив за руку форварда збірної Росії

Швецький хокеїст вкусив за руку форварда збірної Росії

Хокеїст збірної Швеції вкусив за руку російського нападаючого Максима Афіногенова під час матчу Кубка Першого каналу, що відбувся 16 грудня. Про це в інтерв'ю виданню Sportbox.ru розповів сам Афіногенов, який взяв участь у кількох сутичках по ходу зустрічі. Хто саме зі шведів вкусив його за руку, російський форвард не сказав.

Афіногенов порівняв свого кривдника з Майком Тайсоном і додав, що бойовий настрій збірної Швеції його трохи здивував. Збірна Росії здобула перемогу з рахунком 5:3, а Афіногенов, який закинув другу шайбу, був визнаний кращим гравцем у складі російської команди.

Коментуючи гру, форвард зазначив вдалу гру збірної Росії в нападі і подякував воротареві Василю Кошечкіну. "Він буквально за вуха нас кілька разів витягнув, особливо, коли нам довелося грати майже дві хвилини втрьох", - сказав Афіногенов.

Після перемоги над шведами збірна Росії з трьома очками очолила турнірну таблицю Кубка Першого каналу. У збірної Чехії, яка перемогла по буллітам Фінляндію (3:2), два очки, у фінів - одне, у шведів - нуль. У загальному заліку Євротуру росіяни з дев'ятьма очками також займають перше місце. У Фінляндії сім очок, у Швеції - шість, у Чехії - два.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Швецький хокеїст вкусив за руку форварда збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі