четвер, 25 листопада 2010 09:44

Укус суперника обійшовся Суаресу у сім матчів дискваліфікації

Укус суперника обійшовся Суаресу у сім матчів дискваліфікації

Амстердамський футбольний клуб "Аякс" погодився збільшити до семи матчів дискваліфікацію свого гравця Луіса Суареса, який був покараний за укус суперника під час матчу чемпіонату Голландії з ПСВ (0:0), повідомляє Associated Press. За цю провину ЗМІ назвали Суареса "вампіром" і "канібалом".

Раніше "Аякс" дискваліфікував Суареса на два матчі. Зробити покарання гравця жорсткішим запропонував Королівський футбольний союз Нідерландів (KNVB). У тому випадку, якщо б "Аякс" вирішив залишити в силі попереднє покарання, вчинок Суареса був б розглянутий дисциплінарним комітетом KNVB. Але оскільки амстердамський клуб сам збільшив термін дискваліфікації гравця, слухання у справі Суареса проводитися не буде.

Таким чином, Суарес не зможе грати в чемпіонаті Голландії до 4 лютого 2011 року. У той же час, він зможе взяти участь в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів з італійським "Міланом", який відбудеться 8 грудня 2010 року.

Інцидент за участю Суареса і гравця ПСВ Отмана Баккала стався 20 листопада 2010 року. Після вилучення з поля гравця "Аякса" Расмуса Ліндгрена наприкінці зустрічі між гравцями сталася невелика сутичка, в ході якої Суарес вкусив суперника. Арбітр не помітив порушення правил і ніяк не покарав Суареса.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Укус суперника обійшовся Суаресу у сім матчів дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі