субота, 06 квітня 2013 18:36

Швеція вийшла вперед після парного матчу з Україною у Кубку Девіса

Швеція вийшла вперед після парного матчу з Україною у Кубку Девіса
Капітан збірної України Михайло Філіма ФОТО: sapronov-tennis.org

Збірна України програла парну зустріч у другий ігровий день матчу Кубка Девіса Україна - Швеція в дніпропетровському ТК "Мегарон".

Капітан команди Михайло Філіма прийняв рішення змінити первинний склад пари Марченко / Стаховський, заявивши замість Іллі Дениса Молчанова.

Почала матч наша команда з рук геть погано - програвши два сети, які пройшли під диктовку шведської команди. 4:6, 3:6 - і збірна Швеції зупинилася в одному сеті від перемоги в матчі.

Дві наступні партії пройшли у впертій боротьбі, в якій українська команда виявилася успішнішою, вигравши третій сет 6:3, а переможця четвертої партії з'ясували на тай-брейку, де Стаховський / Молчанов не залишили шансів опонентам - 7:3.

При активній підтримці вболівальників наші тенісисти розпочали і другий сет, упевнено вигравши свою подачу. Команди брали свої подачі, поки шведам не вдалося зробити брейк у дев'ятому геймі, що вирішило долю поєдинку. Разом - 6:4 у п'ятому сеті і збірна Швеції виграє друге очко у протистоянні з Україною. Завтра з 13:00 нас очікує два одиночні поєдинки.

Кубок Девіса. Перша група. Євро-Африканська зона. Дніпропетровськ. 5-6 квітня

Україна - Швеція - 1:2

Сергій Стаховський / Денис Молчанов - Роберт Ліндстедт / Йохан Брюнстрем - 4:6, 3:6, 6:3. 7:6 (3), 4:6

Маркус Ерікссон - Денис Молчанов - 7:5, 4:6, 6:4, 6:4

Олександр Долгополов - Ісаак Арвідссон - 6:2, 6:0, 7:6 (5)

Зараз ви читаєте новину «Швеція вийшла вперед після парного матчу з Україною у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі