вівторок, 19 жовтня 2021 08:24

"Супряга нульовий" - Сабо

"Супряга нульовий" - Сабо
Владислав Супряга втратив місце в старті "Динамо". Фото: ФК "Динамо".

Колишній тренер збірної України та "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував нападника киян Владислава Супрягу.

В останньому матчі проти ФК "Львів" Супрягу замінили ще у першому таймі через слабку гру.

"Не знаю, чи поставить скоро хрест на Супрязі Мірча Луческу, але нападник нічого не показує, хоча отримує шанс від тренера. Всі звеличили його, а він нульовий. Мало того, що не забивний, так ще й з чотирьох метрів не зміг відправити м'яч у ворота суперника. Потім сфолив. Ти ж молодий хлопець, тренуєшся. Міг скластися й забити гол. Але не виходить у нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не може забити у порожні ворота. Що відбувається із Супрягою

Думаю, найближчим часом Луческу більше не буде розраховувати на нього. Адже той же Денис Гармаш виходить на його позиції й забиває, хоча я пам'ятаю його як гравця від штрафного майданчика до штрафного майданчика. Він був класним півзахисником, з відбором, з хорошою грою і на захист, і на атаку. У нього всі якості були, але він підірвав собі кар'єру нефутбольними справами, може в казино грав, у машину йому стріляли. А так би міг вже грати в солідному європейському клубі.

Зараз, звичайно, він повернувся в "Динамо". Він не класичний нападник, а трудяга, грає з глибини. В результаті користується довірою і грає.

Поки інших нападників немає. Молодих беруть, але вони не грають. Тому поки що Луческу робить ставку на Гармаша", - сказав Сабо у коментарі Meta-ratings.com.ua.

Владислав Супряга виступає за "Динамо" із 2018 року. Сезон 2019/20 провів у складі "Дніпра-1".
Влітку футболістом активно цікавилися італійські клуби – "Сампдорія", "Дженоа", але трансфер гравця не відбувся.
20 жовтня кияни зіграють у рамках ЛЧ проти "Барселони". Початок гри о 19:45. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Супряга нульовий" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі