пʼятниця, 10 липня 2009 11:21

Суми готуються приймати Суперкубок України

Суми готуються приймати Суперкубок України

В Сумах готуються до матчу за Інтер Суперкубок України між київським "Динамо" і полтавською "Ворсклою", який відбудеться 11 липня на стадіоні Ювілейний. На сьогодні Полтава вже отримала 3 тисячі квитків, Київ - 1 тисячу і 2 тисячі - Прем"єр-ліга.

В цілому на Сумську область було виділено близько 20 тисяч квитків.

Київські вболівальники прибудуть до Сум на поїзді. Тому по вулицях міста від залізничного вокзалу до стадіону будуть курсувати маршрутні таксі. Ті фани, які прибудуть на автобусах, зможуть залишити свої транспортні засоби у відведених місцях у парку імені Кожедуба.

Полтавських вболівальників будуть зустрічати на кордоні із Сумської областю. При в"їзді в місто будуть комплектуватися групи і в супроводі працівників ДАІ доставлятися на стадіон.

Інші транспортні засоби полтавчани зможуть залишити по вул. Харківській. А для сумчан 11 липня буде змінено рух транспорту в центрі міста. Громадський порядок охоронятимуть близько 1300 працівників міліції. Їм будуть допомагати співробітники спецпідрозділів Беркут і Грифон.

Крім того, в день матчу буде заборонений продаж спиртних напоїв, крім пива на розлив, в радіусі трьох км. від стадіону.

Команда "Динамо" прибуде в Суми літаком і буде жити в готелі Шафран, гравці "Ворскли" - в готелі Хімік.

Керівництво обласного центру звернулося до всіх жителів міста і любителів футболу з проханням дотримуватися правил поведінки на стадіоні під час матчу, не порушувати правопорядку, бути чемними та толерантними.

Київська делегація на чолі з директором матчу, генеральним директором Прем"єр-ліги Максимом Бондаревим вже привезла у Суми Суперкубок України з футболу.

Нагадаємо, Суперкубок України 11 липня розіграють київське "Динамо" і полтавська "Ворскла". Матч відбудеться в Сумах на стадіоні Ювілейний. Початок гри о 20:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

За матеріалами Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Суми готуються приймати Суперкубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі