четвер, 01 вересня 2016 11:30

Стаховський без шансів програв Чилічу на US Open

Стаховський без шансів програв Чилічу на US Open

Українець Сергій Стаховський не зумів нічого протиставити хорвату Марину Чилічу і вже за підсумками другого кола покидає одиночний розряд Відкритого чемпіонату США.

У першій партії Сергій зумів взяти лише одну свою подачу, поступившись у всіх наступних 6 ґеймах. Чиліч відмінно діяв на прийомі.

У другому сеті Марін продовжив діяти в агресивній манері і це знову принесло свої плоди. Стаховського вистачило лише на старт партії, і після рахунку 2:1 на користь українця очки набирав Чиліч.

Третій сет повністю повторив попередні дві партії з тією відмінністю, що цього разу українцеві вдалося виграти три ґейми.

Понад 1,5 год. тривала зустріч, в якій Стаховський не зумів продемонструвати і натяку на боротьбу. У підсумку Сергій приєднався до Олександра Долгополова, який покинув турнір у першому колі, а єдиним українцем в чоловічому одиночному розряді залишився Ілля Марченко, який вже завтра зустрінеться з Даміром Джумхуром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна і Цуренко пробилися до третього раунду US Open

У парній сітці чоловічих змагань Стаховський заявлений у дуеті саме з Долгополовим, однак, українська пара так і не вийде на матч першого кола проти австрійців Матковські і Мельцера через травму першої ракетки України.

Сергій Стаховський (Україна) - Марін Чиліч (Хорватія, 7) - 1:6, 2:6, 3:6

Зараз ви читаєте новину «Стаховський без шансів програв Чилічу на US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі