пʼятниця, 29 квітня 2016 11:33

Срна зіграє у повторному матчі - його картки "згоріли" після чвертьфіналу

Срна зіграє у повторному матчі - його картки "згоріли" після чвертьфіналу

Капітан " Шахтара" Дарио Срна зможе зіграти в півфінальному матчі у відповідь Ліги Європи проти "Севільї".

- Мої попередні картки в півфіналі " згоріли", тому в наступному матчі я можу брати участь, - сказав хорват після вчорашньої гри. - В першому таймі сильнішими були ми, а в другому - "Севілья". Треба було знімати усі питання ще в перші 45 хвилин. У нас було більше моментів, але, на жаль, пропустили. У другій половині зустрічі був психологічний і фізичний спад. "Севілья" змінила тактику і відчула упевненість. Але ми билися до кінця. Усі наші футболісти хотіли перемогти, видали свій максимум. Після того, як пропустили, зібралися, показали характер, хороший футбол, увесь час атакували і повинні були забивати ще. Зараз шансів більше у севільців, проте ми не опускатимемо руки. Поїдемо в Іспанію і битимемося. Ви знаєте, що " Шахтар" переміг своїх суперників на виїзді, чому б не повторити те ж саме і з " Севільєю".

Щодо епізоду з пенальті я запитував Факундо, він відповів, що дотик був. Що ж, зараз вже нічого не зміниш. Потрібно готуватися далі, у футболі все можливо. Вірю у свою команду, ми можемо досягти потрібного результату на виїзді. Може, рахунок 2:2 в нашій третій зустрічі з "Севільєю" на щастя для нас, подивимося.

Повторний матч між " Севільєю" і " Шахтаром" відбудеться в Іспанії 5 травня.

Зараз ви читаєте новину «Срна зіграє у повторному матчі - його картки "згоріли" після чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі