четвер, 09 червня 2011 17:27

Спринтер Усейн Болт хоче стати гравцем "Манчестер Юнайтед"

Спринтер Усейн Болт хоче стати гравцем "Манчестер Юнайтед"

Відомий ямайський спринтер Усейн Болт заявив про те, що коли він завершить професійну кар'єру, то хотів би спробувати свої сили у футболі.

Ямаєць вважає, що він досить хороший для того, щоб виступати за такий клуб, як "Манчестер Юнайтед", вболівальником якого він є.

"Я хочу спробувати свої сили у футболі після того, як завершу кар'єру. Я дивився футбол протягом багатьох років і вважаю, що міг би стати гарним гравцем. Я дійсно з нетерпінням чекаю цього. Думаю, що я досить хороший для того, щоб грати за "Манчестер Юнайтед".

Я хороший, тому що я швидкий і володію деякими футбольними навичками. Мені потрібно їх трохи вдосконалити, але я повинен бути досить гарним гравцем", - цитує ямайського легкоатлета ESPN.

Раніше Болт заявляв, що може після завершення кар'єри спробувати свої сили в стрибках у довжину, але, очевидно, пристрасть до футболу перемогла. Завершувати свої виступи на бігових доріжках Болт розраховує після Олімпіади 2012 року в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Спринтер Усейн Болт хоче стати гравцем "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі