неділя, 10 листопада 2013 15:26

"Спартак" при порожніх трибунах не без зусиль обіграв "Зеніт"

"Спартак" при порожніх трибунах не без зусиль обіграв "Зеніт"
"Спартак" забив "Зеніту" чотири м'ячі. Фото: rus.rfpl.org

Московський "Спартак" здобув вольову перемогу над пітерським "Зенітом" (4:2) в матчі 16-го туру Російської футбольної прем'єр-ліги.

По ходу матчу червоно-білі поступалися - 0:1. Рахунок на 6-й хвилині відкрив Олександр Кержаков. Проте "Спартаку" вдалося переломити хід матчу. Хет-трик оформив Юра Мовсісян. Також голкіпер Артем Ребров відбив удар Халка з пенальті.

Мовсісян відзначився на 33-й, 44-й і 48-й хвилинах, після чого рахунок став 3:1. На 64-й хвилині Халк зі штрафного скоротив відставання гостей, але гол Дениса Глушакова на 83-й хвилині поставив крапку в матчі.

Після перемоги "Спартака" відрив лідируючого в прем'єр-лізі "Зеніта" від переслідувачів скоротився до трьох очок. У пітерців 36 очок, друге місце ділять "Спартак" і "Локомотив" (по 33 очки).

Домашня гра "Спартака" проходила без глядачів. Нагадаємо, червоно-білих покарали проведенням двох матчів при порожніх трибунах після того, як уболівальники "Спартака" влаштували безлади в Ярославлі.

Попередній домашній матч спартаківці також проводили без глядачів і поступилися "Локомотиву" - 1:3.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" при порожніх трибунах не без зусиль обіграв "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі