понеділок, 02 листопада 2009 18:00

Спалетті підтвердив, що домовляється з "Зенітом"

Спалетті підтвердив, що домовляється з "Зенітом"
Колишній головний тренер римського футбольного клубу "Рома" Лучано Спаллетті заявив, що він веде переговори з пітерським "Зенітом". На якій стадії знаходяться переговори, тренер не уточнив.

Спаллетті підкреслив, що він хотів би попрацювати за кордоном. Фахівець також розповів, що він мріє коли-небудь очолити збірну Італії. Про це пише італійське видання La Repubblica.

29 жовтня італійська La Gazzetta Dello Sport написала, що Спаллетті вже підписав контракт з "Зенітом". За даними видання, Спаллетті домовився з пітерським клубом на початку жовтня. La Gazzetta Dello Sport називала тривалість контракту - до кінця 2011 року - а також зарплату італійця в "Зеніті" - чотири мільйони євро.

Глава прес-служби пітерського футбольного клубу "Зеніт" Олексій Петров повідомив, що останнім часом клуб не вів переговори зі Спаллетті. Головний тренер "Зеніта" Анатолій Давидов заявив, що він вперше чує про те, що Спаллетті уклав угоду з пітерським клубом

За три тури до кінця чемпіонату Росії 2009 року "Зеніт" з 47-ма очками займає третє місце в турнірній таблиці. Стільки ж очок у ФК "Москва", яка займає четверте місце. На рахунку московського ЦСКА - 46 очок. За даними La Gazzetta Dello Sport, якщо "Зеніт" за підсумками першості країни опиниться за межами першої трійки, у Спаллетті буде право розірвати контракт.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Спалетті підтвердив, що домовляється з "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі